Ventilatie C voor vochtige ruimtes


De meest effectieve en complete afzuigventilator voor natte ruimtes op de markt!

ø100 mm axiale afzuigventilator met een maximale capaciteit van 110 m³/h voor wand- en plafondinstallaties. Ontworpen en goedgekeurd om het risico op condensatie en schimmel in natte ruimtes zoals toiletten, badkamers en wasruimtes te verminderen.

9 ventilatoren in 1 toestel

Multifunctionele ventilator die zowel als badkamerventilator (met acht verschillende ventilatieoplossingen) of als energiebesparende warmteoverdrachtseenheid kan worden geïnstalleerd.

8 selecteerbare bedrijfsmodi, 4 permanente (continue) en 4 intermitterende (tijdelijke) ventilatiemodi, voor het afvoeren van vochtige lucht in natte ruimtes. De mate van ventilatie wordt gemoduleerd op basis van de signalen van de vochtigheids- en/of de aanwezigheidssensor (licht en beweging). Ook de ventilatiesnelheden zijn aanpasbaar volgens de behoeften. Met de unieke keuzeschakelaar kunt u gemakkelijk van werkingsmodus wisselen.

Geïntegreerde elektronische thermostaat waarmee de ventilator overtollige warmte kan overbrengen van bijv. een open haard, naar een aangrenzende ruimte.