Hoe kom je op natuurlijke wijze van vocht af?

Hoe een kamer te ontvochtigen zonder luchtontvochtigerOpen ramen en deuren. Een van de gemakkelijkste manieren om een kamer te ontvochtigen, is door de ramen te openen, zegt de National Asthma Council. Probeer baking soda voor een goedkope, zelfgemaakte, energievrije, eenvoudige oplossing voor de luchtvochtigheid in de kamer die helpt om het vochtgehalte te verlagen. Plaats gewoon een open kom baking soda (natriumbicarbonaat) overal waar u vochtproblemen heeft, inclusief kasten en kasten.

Als uw huis vochtig is, is het gebruik van een luchtontvochtiger de meest effectieve manier om van het vocht af te komen. Luchtontvochtigers bestaan uit een kleine ventilator, compressor, spoelen en koelmiddel. Ze zuigen lucht aan via de ventilator en onttrekken vervolgens vocht door de lucht af te koelen en opnieuw op te warmen. De populairste doe-het-zelf-luchtontvochtiger is degene die het beste steenzout gebruikt.

Steenzout neemt op natuurlijke wijze vocht op uit de lucht, waardoor het een uitstekende keuze is om als luchtontvochtiger te gebruiken. Onze volgende doe-het-zelf-hack voor natuurlijke luchtontvochtigers is om baking soda te gebruiken. Verwijder vocht door een kommetje te vullen met bakpoeder en het in de ruimte te plaatsen die je wilt ontvochtigen. Ventilatoren staan erom bekend dat ze een lage energiecirculatie creëren in vergelijking met andere apparaten, zodat je de lucht in beweging kunt houden en het vocht eruit kunt halen wanneer ze aan staan.

Uw gereedschap, foto's, sieraden, elektronica en documenten kunnen allemaal worden beïnvloed door overmatig vocht in het huis. Het vinden van de juiste luchtvochtigheid in huis heeft een aantal gezondheidsvoordelen en beschermt uw huis tegen schade door vocht. De relatieve luchtvochtigheid is de hoeveelheid vocht in de lucht bij een bepaalde temperatuur in vergelijking met hoeveel deze kan bevatten. Je moet de baking soda af en toe roeren en uiteindelijk vervangen om het vochtgehalte in je huis te blijven verminderen.

Een droogmiddel verwijdert vocht uit het gebied en wordt niet alleen gebruikt voor kattenbakvulling, maar houdt ook andere voorwerpen zoals voedsel en voorraden vochtvrij, zodat ze niet corroderen, roesten of bedorven raken. De Boston-varen doet zijn best in warme en vochtige klimaten en is dus ideaal voor huizen met problemen met overtollig vocht. Het is aangetoond dat de plant vocht uit de lucht opneemt en ook de luchtvochtigheid in evenwicht houdt, dus het is alsof je een luchtontvochtiger en thermostaat in één hebt. ShyeAnne woont op het prachtige Vancouver Island voor de westkust van British Columbia, Canada, een gebied dat gevoelig is voor vocht en vochtigheid.

Dit soort opstelling moet af en toe worden geroerd zodra de baking soda vocht uit de kamer begint op te nemen. Hoewel het niet zo effectief is als steenzout bij het bestrijden van vocht, is het goed voor besloten ruimtes waar vocht een probleem is. Steenzout is een natuurlijk hygroscopisch materiaal dat vocht opneemt en op dezelfde manier opslaat als luchtontvochtigers. Als het oplossen van je vochtprobleem iets is dat je goedkoop zou willen doen, kan steenzout je antwoord zijn.

Het calciumchloride verwijdert effectief vocht uit de lucht, verhardt het en wordt uiteindelijk een vaste massa. Kattenbakvulling is gemaakt van absorberend materiaal, zodat wanneer uw huisdier in de kattenbak naar de badkamer gaat, het overtollige vocht kan opnemen. De afvoerleidingen en aansluitingen moeten worden gecontroleerd op lekken of beschadigingen, en u kunt in het huis visueel controleren op water, schimmelgroei of overtollig vocht dat niet op zijn plaats lijkt.