Hoe lang duurt het voordat de vochtabsorbeerder werkt?

DampRid-kristallen werken onmiddellijk om overtollig vocht uit de lucht op te nemen. De kristallen verharden en vormen een vaste massa. Daarna beginnen ze op te lossen en begint er vloeistof in de onderste kamer te druppelen. Het kan enkele dagen duren voordat de vloeistof begint te druppelen.

Het kan nog vele dagen duren voordat de vloeistof begint te druppelen. Het vocht dat zich in de onderste kamer heeft opgehoopt, zal erin vallen en ongeveer de helft tot driekwart van de kristallen zal uiteenvallen. Alle DampRid-kristallen zullen uiteenvallen en de vloeistof zal de onderste kamer tot de rand vullen. Deze kristallen nemen het vocht op uit de lucht en geven het vervolgens af naar de bodem van de container.

Zet de container in je kamer en kijk of de bodem vol raakt. Maak vervolgens de container leeg en vervang deze door een nieuwe. Een container kan doorgaans ongeveer een maand meegaan, afhankelijk van hoe vochtig het gebied is. Hoe lang duurt het voordat het DASH-dieet werkt? hoe lang duurt het om de bloeddruk te verlagen met een dieet en lichaamsbeweging.

Vanwege zijn zouteigenschappen begint het, wanneer het vocht begint op te nemen, te zwellen en wordt het een harde vaste massa. Als vocht en vochtigheid in het hele huis een probleem zijn, heb je waarschijnlijk voor elke kamer in huis een container met DampRid nodig. Calciumchloride, een combinatie van chloor en calcium, is misschien wel de meest effectieve vochtabsorbeerder. Het heeft een zeer krachtig vochtabsorberend vermogen, waardoor het een uitstekende optie is voor vochtopnameprojecten bij hoge luchtvochtigheid.

Geurabsorbeerders van vochtige lucht hebben een extra laag actieve kool die helpt geuren uit de lucht te verwijderen wanneer vocht in het product wordt opgenomen. DampRid-kristallen absorberen overtollig vocht om de optimale vochtigheidsgraad te creëren en te behouden waar vocht een probleem is. Luchtontvochtigers verwijderen vocht uit de lucht door water te laten condenseren op een koud oppervlak, wat bekend staat als condensatie (meestal koude metaalspoelen). De hervulbare vochtabsorberende vochtabsorbers van Damprid zijn in principe een kleinere versie van de emmer en zijn ideaal voor kleine ruimtes.

Het is gemaakt van een niet-giftig, volledig natuurlijk anorganisch mineraalzout, calciumchloride genaamd, dat van nature vocht uit de lucht opneemt. Plaats een vochtabsorbeerder voor eenmalig gebruik onder een van de stoelen, of gebruik Odor Genie alleen voor geurbestrijding. Door te helpen om de hoeveelheid vocht in de lucht onder de 60 procent te houden, kan DampRid helpen voorkomen dat er schimmel in uw huis groeit. DampRid verwijdert alleen vocht uit de lucht direct rondom de container, dus voor een grote ruimte heb je waarschijnlijk meerdere containers nodig.

We hebben de kuip op de grond geplaatst en gebruikt in combinatie met de DampRid hangende vochtabsorberende producten. Vochtbronnen in het interieur zoals luchtbevochtigers, niet-geventileerde wasdrogers, badkamers en koken, evenals het vocht in beton na de bouw.