Hoe vochtabsorbeerder?

Een nieuw absorberend zakje is ontworpen om vocht aan te trekken, op te vangen en om te zetten om mogelijke schimmel-, schimmel- of corrosieschade aan verzegelde interieurs tot 60+ te voorkomen. Vochtabsorberende stoffen helpen niet alleen overtollig vocht te verminderen, ze kunnen je ook helpen om een speciale sfeer in je kamers te creëren. Gebruik navultabletten voor aromatherapie als vochtabsorbeerder en creëer thuis een speciale „geursfeer van ontspanning, energie of comfort”. DampRid-kristallen werken onmiddellijk om overtollig vocht uit de lucht op te nemen.

De kristallen verharden en vormen een vaste massa. Daarna beginnen ze op te lossen en begint er vloeistof in de onderste kamer te druppelen. Het kan enkele dagen duren voordat de vloeistof begint te druppelen. Een vochtabsorbeerder helpt het overtollige vocht te verminderen, waardoor de lucht aangenamer wordt om in te ademen.

Bekijk welke vochtabsorbeerder het beste bij je past en zorg ervoor dat je er een hebt om het vochtgehalte binnenshuis onder controle te houden. Een nieuw absorberend zakje is ontworpen om vocht aan te trekken, op te vangen en om te zetten om mogelijke schimmel-, schimmel- of corrosieschade aan verzegelde interieurs tot 60 dagen (afhankelijk van de luchtvochtigheid) te voorkomen. Een ander voordeel van een vochtabsorbeerder is dat ze je spullen helpen beschermen tegen de effecten van vocht. Door een vochtabsorbeerder in de kamer te plaatsen, helpt u het vochtgehalte in de lucht te verminderen en zo te voorkomen dat de schimmel groeit.

Zakjes zijn doorgaans hitteverzegeld en worden gevuld met een gepatenteerd mengsel van niet-giftige vochtabsorberende korrels dat een droge toestand veroorzaakt of behoudt in elke omgeving binnen de afgesloten omgeving. De voordelen zijn dat je helpt voorkomen dat je plafonds zwart worden en dat verf en behang afbladderen dankzij een uitgebalanceerd vochtgehalte binnenshuis. Geaccumuleerd vocht druppelt in de onderste kamer en ongeveer de helft tot driekwart van de kristallen lost op. Wanneer de volledig natuurlijke kristallen van DampRid aan lucht worden blootgesteld, nemen ze overtollig vocht op en lossen ze geleidelijk op in een vloeibare pekel (een zoutwateroplossing).