Kan het water beheersen, genaamd?

Hydrokinese is het elementaire vermogen om water en vloeistoffen in het algemeen te creëren, te beheersen en te manipuleren. Hydrokinese is het elementaire vermogen om te creëren,. Een stuwmeer is een kunstmatig meer waar water wordt opgeslagen. De meeste stuwmeren worden gevormd door dammen aan te leggen over rivieren.

Een reservoir kan ook worden gevormd uit een natuurlijk meer waarvan de uitlaat is afgedamd om het waterpeil te regelen. De dam regelt de hoeveelheid water die uit het reservoir stroomt. Service-reservoirs zijn volledig door de mens gemaakt en zijn niet afhankelijk van het afdammen van een rivier of meer. Deze reservoirs, ook wel stortbakken genoemd, bevatten schoon water.

Cisternes kunnen worden gegraven in ondergrondse grotten of hoog boven de grond in een watertoren worden opgetild. Mensen creëren al duizenden jaren reservoirs. De oudst bekende dam ter wereld is de Jawa-dam in wat nu Jordanië is. Het werd gebouwd in ongeveer 3000 voor Christus om water op te slaan voor irrigatie of om gewassen water te geven.

Mensen bouwen reservoirs omdat de hoeveelheid water in een rivier in de loop van de tijd varieert. Tijdens zeer regenachtige tijden of wanneer bergsneeuw smelt, stijgt het water in een rivier en stroomt soms over de oevers. Door de hoeveelheid water die stroomafwaarts mag blijven te beperken, helpen reservoirs overstromingen onder controle te houden. Tijdens droogtes of langdurige droge periodes kan het waterpeil in een rivier erg laag zijn.

Onder deze omstandigheden komt er meer water uit het reservoir vrij, zodat boeren hun gewassen kunnen besproeien en huizen en bedrijven normaal kunnen functioneren. Reservoirs dienen voor andere doeleinden. Ze worden gebruikt voor varen, vissen en andere vormen van recreatie. Sommige van de dammen die reservoirs aanleggen, worden gebruikt om elektriciteit op te wekken.

Het grootste reservoir ter wereld qua oppervlakte is het Voltameer, dat is ontstaan door het afdammen van de Volta in de Afrikaanse natie Ghana. Het Voltameer beslaat ongeveer 8.500 vierkante kilometer (3.280 vierkante mijl), een gebied groter dan de VS. Het Voltameer staat op de vierde plaats in de wereld wat betreft volume, de totale hoeveelheid water in het meer. Het grootste reservoir ter wereld bevindt zich qua volume ook in Afrika.

Lake Kariba ligt op de grens tussen Zambia en Zimbabwe. Dit meer, dat werd gevormd door het afdammen van de Zambezi-rivier, slaat 185 kubieke kilometer (44 kubieke mijl) water op. Het water in reservoirs is erg stil. Hierdoor zinken stukjes zand, steen, vuil en ander materiaal, sediment genaamd, naar de bodem, waardoor het water vrij helder blijft.

Maar na verloop van tijd hoopt dit sediment zich op, waardoor de totale hoeveelheid water in het reservoir aanzienlijk wordt verminderd. Als je geen veilig flessenwater hebt, moet je het water koken om het veilig te kunnen drinken. Koken is de zekerste methode om ziekteverwekkende ziektekiemen, waaronder virussen, bacteriën en parasieten, te doden. Je kunt de platte smaak van gekookt water verbeteren door.

Chlorering is het proces waarbij chloor aan drinkwater wordt toegevoegd om parasieten, bacteriën en virussen te doden. Er kunnen verschillende processen worden gebruikt om veilige chloorgehalten in drinkwater te bereiken. Het gebruik of drinken van water met kleine hoeveelheden chloor heeft geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid en biedt bescherming tegen uitbraken van door water overgedragen ziekten. Hydrokinese is het vermogen om water in alle soorten, maten en vormen te beheersen en te manipuleren.

Deze kracht kan ook in verband worden gebracht met cryokinese, het vermogen om ijs te manipuleren. Het magische maanwater dat uit Moon Pools komt, heeft de kracht van de maan zelf, maar het is moeilijk voor een zeemeermin of zeemeerman om er controle over te hebben. Ze kunnen ze in- en uitschakelen zonder een kraan te draaien en ze kunnen de intensiteit van het water regelen. Onthoud nu dat, net zoals je je eigen energie kunt beheersen, je ook de energie van het water moet kunnen beheersen.

Ze kunnen de waterdruk regelen en water voldoende uitharden om als mes te worden gebruikt dat sterk genoeg is om door massief gesteente te snijden. De lucht om ons heen bevat kleine waterdeeltjes en dus als je eenmaal de gevorderde staat van hydrokinese bereikt, kun je misschien de waterdeeltjes in de lucht beheersen en vloeistof creëren met de kracht van je geest.